Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IK

Problém je v tom, že se Babiš obklopuje bandou jemu oddaných kývačů a loyalistů a takoví často nepřinášejí tu odbornou kvalifikaci. která by byla potřeba na řešení krize. Proto je všechno tak, jak je.

1 0
možnosti

R^

Nezvládnul to! Ani jeho team! Tisíce mrtvých, statisíce invalidizovaných! To už nejde jen o miliardy korun osobně zprivatizovaných! Lidem je to jedno! Stále ho podporují!

:-)

2 0
možnosti
JT

S prvním odstavcem nesouhlasím. Na jaře jsme to nezvládli. Nebyl ochranný materiál, Babiš nejméně o dva týdny zdržel aktivitu krizového štábu, navrátilci z oblastí s virem byli na hranicích "posílán do karantény" pomocí letáčku;-D. Pro jistotu, ještě to vyhlásili předem aby se nakažení stihli vrátit ještě před opatřeními. Za to, že se u nás epidemie nerozšířila děkujme viru, stejně se totiž nešířil ve všech zemích na východ od bývalé železné opony a řada států měla lepší výsledky než my a to se týkalo i těch s mizerným zdravotnictvím. Smutným konstatováním je, že i ta minimální protiepidemická opatření musel aktivovat člověk z pojišťovny.

3 1
možnosti
JT

J54i19ř47í 50T54o28m68e79š

16. 1. 2021 10:41

V tomto věku (dle foto) zřejmě bohužel normální názor. Slohové úkoly na téma "Za vše může Babiš" jsou zdárně vypracovány. Piráti jistě ohodnotí za 1*. My co jsme zažili dobu před 1989, si vážíme normálních pracovitých lidí a já osobně si vážím i toho, že jsme součástí EU a NATO, ale mládež dnes vše dobré považuje za normální a zřejmě o to přijde s vírou v neustálé proklamace opozice.

2 6
možnosti
RK

Pěkně vám Prchal přeprogramoval hlavičky. Už ne zlý Kalousek a ODS, ale Piráti ;-D

6 1
možnosti

M31a97r71t76i16n 51Š63u74l72c

16. 1. 2021 10:04

Tak ono to má obdobný průběh a problémy jako ve většině zemí, aniž by jim tam do toho Babiš nějak zasahoval..;-)

Nicméně asi je to jistá obecná společenská zákonitost a potřeba mít nějakého fackovacího panáka, na kterém je možné si vybíjet frustraci. Na to je Babiš ideální ..odolný a splachovací.

Takže ho můžeme vesele kritizovat,

když se moc ukazuje na obrazovce ..i když se neukazuje,

když se opatření zpřísňují .. i když se uvolňují,

když použije slovo "já" (egoista) ...i když použije slovo "my" (alibista).

;-D

Prostě na jaře jsme to zvládli ... a na podzim to Babiš podělal ;-D

2 3
možnosti
Foto

Nesmyslné nářky, situace je pod kontrolou, neboť k přetížení zdravotnictví nedošlo - každý kritický pacient dostává potřebnou péči. Kromě toho fungují základní sektory ekonomiky, což je skvělé. Dokonce ani nezodpovědní buřiči a povaleči z tzv. opozice, demonstrující na náměstí nejsou rozháněni vodními děly a vše konční domluvou. Propaganda si mele sice svou písničku, ale na to jsou rozumní lidé zvyklí a smějí se tomu.

1 4
možnosti

Bohužel, nemáte pravdu. Již řada pacientů zemřela bez ošeření! Není personál! Už ani lůžka!

!!

1 0
možnosti
Foto

I37v34a85n 81M42a41r97e89k

16. 1. 2021 9:44

Možná by stálo i za úvahu či debatu nejen o tom , kdo nám vládne, ale i komu vládne? Včera nám zde byl dán za vzor Izrael . . . Tu víru, kázeň a vlastenectví tamních obyvatel jim můžeme jen tiše závidět. R^

5 1
možnosti
JT

To jsou spojené nádoby. Nemůžete čekat ochotu obyvatel poslouchat neschopnou vládu.

4 0
možnosti
JF

Druhé kolo se určitě nezvládlo, a to i kupodivu ačkoliv byla zv. demokratická opozice a my všichni s ní zas volní jak naposledy snad byli jen modří ptáci při schvalování operačního programu ROP pro Čapí hnízdo a celé střední Čechy a byli tzv. odrouškováni. Hlavně ale, že demokracie zas kvetla!!! Aby taky ne;-D, vždyt bylo konečně zas léto, léto jak má být. Léto léto mé ... ;-D

3 2
možnosti
RK

Zvládání tohoto pána probíhalo přesně takhle:

Andrej Babiš 5.6. 2020:

" Neměli bychom se strašit druhou vlnou, jsme připraveni. Vůbec nechápu, jaký plán po nás opozice chce. Když budeme mít pocit, že je nějaký větší výskyt, tak samozřejmě budeme reagovat velice rychle. Ale už to nikdy nebude plošné opatření "

Andrej Babiš 19.8. 2020: "Jsem šokován návrhy ministerstva zdravotnictví. Budu o tom mluvit s Vojtěchem hned v pondělí ."

Andrej Babiš 17.9. 2020: "Neřešte covid, řešte zahrádkářský zákon"

22. října 2020 10:15 - Téměř 15 tisíc nakažených za den a Česko už je nejhorší na světě. Od té doby jsme málokdy opustili špičku.

9 1
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 934x
"Velmi krátký a nepokojný je život těch, kteří zapomínají na minulost, nedbají přítomnosti a bojí se budoucnosti."
Lucius Annaeus Seneca

Seznam rubrik