Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

Teď v povolebním čase se jistě všechny strany a hnutí jenž se voleb zúčastnily, budou zaobírat hodnocením toho, proč dopadli tak jak dopadli a co dělat dále. Teď mě zajímají ty strany, které dříve zazářily na politickém nebi a už rychle zapadly. Jde o Sládkovou SPR-RSČ - zisk 0,2% hlasů a Zelení - 1,46%, a z těch ministran např. Zemanova SPO - 0,36%, Svobodní SSO - 1,56%, DSSS - 0,2% či Národní socialisti ČSNS - 0,03%. Budou mít zájem o další prodlužování své zcela neperspektivní existence? Jedině z nich svobodní obdrží za zisk 1,56% hlasů státní jednorazový příspěvek 100 Kč za každý získaný hlas, dostali 79 229 hlasů = 7 922 900 Kč. Ti ostatní z čeho budou žít?

0 0
možnosti
EH

Tyto volby akorát ukázaly, že

a) Migraci spousta lidí stále považuje za téma a chce to dořešit

b) Všude se řešil Babiš a antireklama je taky reklama

c) Negativitou se hlasy získat nedají. I v blbém Prostřeno je vidět, že v 90% zvítězí ten, který dobře uvaří a boduje férově a nesnaží se křečovitě vyhrát tzv. taktikou.

Babiš uvařil a nezaměřil svou kampaň na honění čarodějnic ve stranách konkurenčních. A kdo nemusel Babiše či migraci, tak raději než Antibabišovcům to hodil Pirátům.

4 0
možnosti
JR

J32a11n 96R38á55ž

27. 10. 2017 14:20

Já bych modifikoval první větu článku:

Tak dlouho někteří křičeli, až většina posluchačů když ne přímo ohluchla, ale zcela jistě se jim to křičení zprotivilo natolik, že trestní stíhání Babiše a Faltýnka zatlačilo do pozadí a Okamurovy žvásty byly pro mnohé milejší, než to křičení.

Tyto volby potvrdily Babišovu tezi o tom, kdo zapříčinil jeho vstup do politiky, protože ti samí teď způsobili svým zcela neproduktivním politickým marketingem jeho suverénní volební vítězství.

3 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 934x
"Velmi krátký a nepokojný je život těch, kteří zapomínají na minulost, nedbají přítomnosti a bojí se budoucnosti."
Lucius Annaeus Seneca

Seznam rubrik